Φοβάμαι έγραψα σε προγενέστερη δημοσίευσή μου, μα τώρα πλέον θλίβομαι!

Θλίβομαι για το σβήσιμο της μεγαλειώδους συγκέντρωσης από τα επεισόδια των χούλιγκαν. Μέχρι και τις 19:00 ήμουν ευτυχής που παρευρέθηκα στην ειρηνική διαδήλωση στην πλατεία Νέας Σμύρνης. Ειρηνική μέχρι που εμφανίστηκαν οι γνωστοί άγνωστοι.

Τους είδαμε να περνάνε ανάμεσά μας, οπλισμένους έτοιμους για πόλεμους. Τα διακριτικά τους επιμελώς κρυμμένα άλλοι του πανιωνίου, του ολυμπιακού και δεν ξέρω και ποιων άλλων. Αναρωτιέμαι μόνο εμείς τους είδαμε; Τις ορδές οπλισμένων κουκουλοφόρων που περάσαν διατεταγμένοι στην πλατεία, τους είδε κανείς άλλος;

Χιλιάδες κόσμου διαδήλωσε ειρηνικά και όλα έσβησαν χάριν σε αυτές τις ομάδες νέων παιδιών. Νέων παιδιών που ανά έτη ανακυκλώνονται, οι περίφημοι κουκουλοφόροι εργαλείο όσων θέλουν να γαλουχήσουν και να κυβερνήσουν.

Λυπάμαι πολύ για όλους μας. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας!

Άξιοι διότι θα επικεντρωθούμε στον λυπηρό τραυματισμό του συνανθρώπου μας που εκτελούσε το καθήκον του. Μπορεί και εύχομαι για αυτό, ο άνθρωπος να ανήκει στην ομάδα των επαγγελματιών αστυνομικών και όχι των άλλων, που μαυρίζουν την τιμή του σώματος.

Άξιοι γιατί συνεχίζουμε να ανατρέφουμε τέτοια παιδιά και να τα εξωθούμε στην βία, δωρεάν μισθοφόροι ιδιωτικών στρατών, εργαλεία κυβερνήσεων. Δεν θα ξεχάσω το αντιτρομοκρατικό νομοσχέδιο του μπαμπά Μητσοτάκη που ψηφίσθηκε μετά τα εκτενή επεισόδια της 17 Νοέμβρη που είχανε φτάσει μέχρι και το Χίλτον. Για να δούμε από αύριο τι θα μας σερβίρουν, για να μας «προστατέψουν»

Η διαδήλωση μεγαλειώδης, πολυπληθής και ναι δεν τηρήθηκαν τα μέτρα για τον ιό. Ο κόσμος έχει αγανακτήσει, κουρασθεί και ελεύθερος ένοιωσε για λίγη ώρα. Απελευθερωμένος από τα δεσμά ενός έτους. Λυτρωμένος από τον εγκλεισμό. Δυνατός να φωνάξει όχι άλλη ΒΙΑ.

Θλίβομαι όμως διότι νοιώθω και πάλι διχασμό. Όσοι ενημερώνονται από τα κυβερνητικά πολλά ΜΜΕ ενάντια όσων ενημερώνονται από τα άλλα. Πλέον το σκέπτομαι έχει αντικατασταθεί από το χαζεύω στο κινητό στην μικρή ή μεγάλη οθόνη.