Γράμμα 50χρονου πατέρα προς το παιδί του: Γιε μου, όπως ίσως έμαθες από την γιαγιά ποτέ δεν ασχολήθηκα με την πολιτική. Το γιατί μπορεί να απαντηθεί μα σημασία έχει ότι δεν ασχολήθηκα. Ε, τώρα έχω νέα να σου πω!

Αποφάσισα να αγωνιστώ για ΕΜΑΣ. Αποφάσισα να πάψω να σχολιάζω για τα ίδια και τα ίδια, λες και δεν πέρασε μια μέρα, από όταν ήμουν 20 χρονών.

Κουράστηκα παιδί μου να γκρινιάζω για τα ίδια που στα είκοσι, στα τριάντα, στα σαράντα μου γκρίνιαζα. Βαρέθηκα να περιμένω από τον καναπέ μου την αλλαγή. Μου είναι αδιάφορο αν θα την ζήσω, μα Ευτυχής θα είμαι που θα ζήσω διεκδικώντας την!

Βαρέθηκα να συζητώ για το αν:

  • Έχει σκουπίδια παντού στην Ελλάδα και όταν τα καλοκαίρια τα δάση καίγονται, αυτό να συμβαίνει από τους άλλους.
  • Η μόλυνση π.χ. στο Πέραμα, στην Σαλαμίνα θα μείνει μόνο εκεί και ποτέ δεν θα φθάσει στις παραλίες που κολυμπώ.
  • Ο Δημόσιος τομέας συνεχίζει να είναι ακριβός και δυσλειτουργικός και είτε ΠΡΟ-κρίσης είτε σήμερα, πάλι τα ίδια να ζούμε!
  • Η Καταστολή από την Αστυνομία να είναι η μόνη απάντηση, την ίδια στιγμή που η Βία και οι κλοπές αυξάνονται. Δεν θέλω άλλα 15χρονα παιδιά νεκρά, δεν θέλω άλλο μολότοφ. Βαρέθηκα πια!
  • Η φορολογία να μειώνεται για όποιον έχει λεφτά, για τις ομάδες και άλλους προύχοντες, μα για τον συνταξιούχο και τον μη έχοντα ΟΧΙ
  • Όχι άλλο οικογενειοκρατία, τέρμα πια στις πολιτικές δυναστείες

Ζω στην Ελλάδα, ζω στην Ευρώπη! Δραστηριοποιούμε για θέματα που αφορούν τον τόπο μας, μα και την Ευρώπη. Αναζητώ την ουτοπία της Αντιπροσωπευτικής και Ηλεκτρονικής Δημοκρατίας. Πιστεύω στην δύναμη της βάσης, του λαού. Βλέπω ότι πλέον είναι ΕΦΙΚΤΗ και ΕΦΑΡΜΌΣΙΜΗ λόγω του διαδικτύου.

Πιστεύω ότι αξίζει να προσπαθήσω και θα προσπαθήσω να πείσω τους φίλους και γνωστούς μας, με την σταθερή αγωνιστική δράση μου. Ένα θα τους πω:

Σκέψου και Ψάξε! Πολιτικά βρες το “χρώμα” που σε εκφράζει και διεκδίκησε  την δική σου ενεργή συμμετοχή, την συμμετοχή του λαού! Γκρέμισε ειρηνικά όποιο εμπόδιο βρεις μπροστά σου και διεκδίκησε ή αποδέξου την ανημποριά σου. Για αυτό, σε παρακαλώ να θυμάσαι: 

  • Αν ελεύθερο χρόνο δεν Έχεις, διάβαζε για τα νέα από τους αγώνες μας!
  • Αν πάλι δεν σε νοιάζει, τότε την επόμενη φορά που θα πιούμε ένα κρασί, επέτρεψε μου να σου θυμίσω ότι “από τον καναπέ επαναστάτες, θα είμαστε και πάλι”