Τελικά αναρωτιέμαι τι άλλαξε στην Ελλάδα μετά την μεγάλη οικονομική κρίση. Το διακύβευμα των εκλογών του 2019 ήταν εν τέλη, σε ποια Ελλάδα θέλουμε να επιστρέψουμε αντί σε ποια Ελλάδα αύριο, θέλουμε να ζούμε.

Αντί λοιπόν, τα κόμματα που διεκδικούσαν την διακυβέρνηση της χώρας να σχεδιάζουν πώς θα πλησιάσουμε κοντύτερα στην:

  • Αλλαγή από το παρελθόν όπου ο Δημόσιος τομέας, ουσιαστικά μας χρεοκόπησε.
  • Ανάπτυξη που μόνο από τον Ιδιώτη μπορεί να έρθει, μα με την τρέχουσα φορολογία τον γονατίζει.
  • Αύξηση των μισθών με την ελάφρυνση των ασφαλιστικών εισφορών, διότι είναι κωμικοτραγικό να αναλογισθεί ο εργαζόμενος τι πληρώνει μηνιαίως σε ΙΚΑ και τι τελικά του επιστρέφει.
  • Δικαιοσύνη που ακόμη μέχρι σήμερα, αν κάποιος σου χρωστάει τότε τα χαρίζεις διότι στα δικαστήρια μετά από χρόνια θα δικαιωθείς
  • Κοινωνική πρόνοια, που αδιανόητο εκτιμώ είναι, ο συνταξιούχος, ο άνεργος μα και ο εργαζόμενος να στερούνται αξιοπρεπής υπηρεσίες από το σύστημα υγείας.

Σήμερα με την κυβέρνηση της ΝΔ όπου όλα τα καλά παιδιά θα πάρουν θέσεις, όπως Γεωργιάδης, Βορίδης, Πλεύρης, Μπογδάνος, που συζητιέται ως υπουργός αμύνης ο κος Κικίλιας – o ψηλός booler της ολομέλειας, θα ζήσουμε πιθανά την διαφορά. Βλέπετε οι προηγούμενοι  Συριζαίοι και πρώην Πασόκοι φανέρωσαν το χαμηλό επίπεδο της Ελληνικής Πολιτικής σκηνής. Τώρα οι νέοι απλά πρέπει να το πιστοποιήσουν και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουν. Να συμπληρώσω φυσικά, για τους απίστευτους βουλευτές της Χρυσής αυγής, του Ποταμιού, της Ένωσης Κέντρου. Τι να πρωτογράψω! Άραγε έχετε διαβάσει το ειδικό έντυπο της βουλής που έχει σύντομο προφίλ των βουλευτών μας;

Τι θα γίνει με δίκη NOVARTIS και δάνειο Αλαφούζου – ΣΚΑΙ;

Εμείς οι νέο-Έλληνες ακόλουθοι γνωμικών, όπως ο Θωμάς Μητρόπουλος πρόεδρος ΠΑΕ Αιγάλεω είχε πει “Ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδίζουν και όλοι οι άλλοι να πάνε να γαμηθούνε”, όπου οι ομάδες βάλτε τους εαυτούς σας και θα καταλάβετε τι εννοώ. Είναι το ίδιο με την κατσίκα του γείτονα!