Στην Ελλάδα έχουμε αυξανόμενα περιστατικά αστυνομικής βίας και αυθαιρεσίας κατά πολιτών, με μία ανησυχητική κλιμάκωση των φαινομένων αυτών, που δεν ξέρουμε ακόμα αν πρέπει να τα συνδέσουμε με κάποια γενικότερη αντιδραστική τάση προς τον δεξιό εξτρεμισμό.

Αυτή η (αστυνομική) βία δεν είναι σαν τις άλλες

Προφανώς τα πράγματα δεν πάνε καλά για την χώρα. Στην εξωτερική πολιτική βλέπε ΑΟΖ και συζήτηση Τουρκίας με Αίγυπτο, στην Οικονομία η  Εθνική στατιστική υπηρεσία αναπροσάρμοσε τα αποτελέσματα προηγούμενου έτους με συνέπεια να παρουσιάζεται ηπιότερο το φετινό έλλειμα.

Λέω εγώ τώρα, εδώ από το γραφείο με τον καφέ στο χέρι!

Η αστυνομική βία έχει εκτροχιασθεί και συζητώντας μαθαίνω ότι αστυνομικοί ντρέπονται για το επάγγελμα τους, ντρέπονται να βγουν βόλτα στην γειτονιά, φοβούνται να μιλήσουν. Οι εντολές που παίρνουν έχουν ως αποτέλεσμα αυτό που συνέβη στην Νέα Σμύρνη, στην πλατεία Μερκούρη στα Πετράλωνα νωρίτερα την ίδια ημέρα, ότι προηγήθηκε στο σύνταγμα το Σάββατο. Η κυβερνητική προπαγάνδα μέσω των ΜΜΕ θυμίζει άλλες εποχές, προκαλεί αγανάκτηση.

Φοβάμαι!

Φοβάμαι ότι στενεύουν πλέον τα όρια και από τον καναπέ και απολιτικοποιημένος και αν είμαι, στον δρόμο θα βγω. Διότι από κρίση σε κρίση πάντα εγώ φταίω.

Εγώ τα έφαγα, εγώ μεταφέρω τον ιό, εγώ φοροδιαφεύγω και οι πολιτικοί ποτέ δεν φέρουν  ευθύνη. Θέλουν να με κάνουν να πιστεύω ότι ο αστυνομικός φταίει, η ομάδα ΔΙΑΣ τα κάνει όλα.

Όχι δεν μου φταίνε οι Αστυνομικοί, δεν μου φταίει η Τρόικα, δεν φταίει ο λαός. Όποιος συνεχίζει να αμείβεται ει βάρος μου και υποτίθεται με αντιπροσωπεύει – φροντίζει για το μέλλον μου, ΑΥΤΟΣ ΦΤΑΙΕΙ!

Ορμώμενος από το απίστευτο στην Νέα Σμύρνη

https://twitter.com/Ralloukr/status/1368616669933928448?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1368616669933928448%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.gazzetta.gr%2Fplus%2Fkoinwnia%2Farticle%2F1572041%2Fvinteo-ntokoymento-etsi-xekinise-i-astynomiki-sti-nea-smyrni-vid&fbclid=IwAR0zAW-oZLAHhf4B9RepXSsrit2dmbpray0zabhbOKYtS9ZBQO9M9pdAqd0